Поредният неуспешен резултат на ЦСКА-София - равенството 0:0 с Левски, отново

...
Поредният неуспешен резултат на ЦСКА-София - равенството 0:0 с Левски, отново
Коментари Харесай

Без изненада - "ЦСКА-София" отново се оправда със съдията

Поредният несполучлив резултат на " ЦСКА-София " - равенството 0:0 с " Левски ", още веднъж бе оневинен със съдийството, в тази ситуация на Станислав Тодоров. Главният управител на тима Стойчо Стоилов даже разгласи, че реферът преднамерено е трябвало да докара мача до подобен резултат. С тази загуба на точки " ЦСКА-София " към този момент изостава на 5 т. от " Лудогорец " и се отдалечи от фантазията си за шампионска купа.

" Играхме добре и контролирахме мача, и просто не ни разрешиха да го спечелим. Всичко е нагласено. Първо не свирят дузпа, а засада, тъй като се чудят какво да вършат. След това ни стопират офанзива с лакът. Техен футболист играе с дланта, това на всички места си свири дузпа. Съдията си изкара мача за хикс, знаете кой е печеливш. Превъзхождахме тима на " Левски ", само че не ни разрешиха да спечелим мача... ", оплака се Стоилов. Той посочи, че в изявлението си пред " Диема спорт " треньорът Любослав Пенев не е коментирал съдийството, тъй като не бил питан за това.

Последният обаче си навакса на конференцията. " Затова са поставени (б.ред. - съдиите), с цел да взимат точните решения - не пожелаха... Има очевидно избрани съдии за Купа, очевидно за Първа лига. Чисто кръвопролитие, не в дословния смисъл, само че ме разбирате какво споделям. Ясно и очевадно е, не е нужно да търсим под вола теле. Мисля, че съм явен и съответен...Не виждам съдиите като проблем за ЦСКА, а на българския футбол. Гледам малкия екран, виждам повторенията. От доста години насам са казусът в българския футбол. Той казусът е най-горе, само че става верижна реакция ", разяснява разпалено Пенев. Той въпреки всичко съобщи, че проблем са били и пропуснатите от футболистите му положения, другояче отборът му е заслужавал повече успеха. Треньорът въпреки всичко се измъкна, че головете били непокътнати за реванша от 1/2-финалите за купата против " Ботев " (Пд) в сряда.

В този звук се включи и португалският халф на " ЦСКА-София " Рубен Пинто. " Той (б.ред. - реферът) взе неверните решения в някои обстановки... Мисля, че съдиите би трябвало да стартират да отсъждат обстановките много по-добре. Всеки прави неточности, само че към този момент 3-4 следващи пъти се вършат неточности ", сподели Пинто.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР